• darkblurbg
    Centraal Bewindvoering
    Bent u op zoek naar een bewindvoerder? Wij helpen u verder.

Wat ons bindt? Naast het feit dat wij vader en zoon zijn hebben wij lange tijd naar een maatschappij gekeken die steeds meer hulp nodig heeft, dat trekken wij ons aan. Het individualiseren van de maatschappij heeft ook een keerzijde, wij zijn er om diegene te helpen die het financiële overzicht niet meer hebben of niet kunnen creëren.

 

 

Klaas Wiertsema:

In 1953 geboren in Groningen en getogen in Amsterdam. Ik heb een opleiding gevolgd aan de pedagogische academie in Amsterdam. In 1978 begon ik aan mijn loopbaan in het (speciaal)onderwijs.

Na 37,5 jaar ben ik opzoek gegaan naar een nieuwe uitdaging. In het onderwijs ben je altijd opzoek naar manieren om leerlingen zich te laten ontwikkelen en verder te helpen.  Het verder helpen van mensen geeft mij veel energie. Mijn doel bij bewindvoering is om mensen verder te helpen en indien mogelijk zo snel als dat kan weer op eigen benen laten staan.

 

 

Jort Wiertsema:

Ik heb na mijn Bachelor hotelschool en een Master bedrijfskunde verschillende functies uitgeoefend in de commerciële sector. Het bloed kruipt waar het niet gaan kan en ik wil iets teruggeven aan de maatschappij. Dit heeft mij doen besluiten om, naast mijn vader, een eigen bewindvoerderskantoor te openen. Elke klant zit in een andere situatie, daarom vind ik een persoonlijke aanpak belangrijk. Dit met als doel om een duurzame relatie op te bouwen waarin vertrouwen centraal staat.

Mocht u vragen hebben of financiële hulp nodig hebben, wij maken graag kennis met u!